Laatste nieuws

WIJZING VOORZITTERSCHAP

Op 19 september hebben de afgevaardigde bestuursleden tijdens een Bijzondere Algemene Vergadering het reeds vroeger aangekondigd ontslag van Jef Blokken als voorzitter van KWSV De Heikneuters Genk officieel bekrachtigd. Tegelijkertijd keurde de Algemene Vergadering de aanstelling goed van André Bisschops als nieuwe voorzitter.
Ook werd tijdens de Algemene Vergadering de overbrenging goedgekeurd van de maatschappelijke zetel van Mispadstraat 45 naar Neerzijstraat 117 te Genk.

Jef Blokken heeft 15 jaar lang onze wandelclub bestuurd als een goede huisvader en in al die jaren veel wel beleefd, maar spijtig genoeg in al die jaren ook wee.
Het bestuur heeft Jef en zijn echtgenote bedankt voor al die jaren van inzet en opoffering om het reilen en zeilen van onze club in goede banen te leiden.
Gelukkig verdwijnt hij niet uit de club, maar blijft hij ter beschikking als ere-voorzitter om de nieuwe voorzitter daar waar nodig met zijn jarenlange ervaring te ondersteunen en zo een adequate opvolging van het voorzitterschap in de club te bewerkstelligen.

Bedankt Jef en Elvira.


ACADEMISCHE ZITTING en RECEPTIE

Tijdens een academische zitting kreeg onze wandelclub op 23 maart 2019 in zaal Casino te Waterschei het predicaat "Koninklijke" uitgereikt.

250 genodigden woonden deze uitreiking bij en waren vol lof voor de organisatie. 

De krant Het Belang van Limburg publiceerde een verslag dat u HIER kunt lezen.


MIS voor de OVERLEDEN CLUBLEDEN

Op Zondag 07 april had in de Onze Lievevrouwhemelvaartkerk van Oud-Waterschei een misviering plaats voor alle overleden clubleden.

Na de mis bood de Raad van Bestuur de aanwezigen een drankje en een hapje aan in de bij-lokalen van de kerk.

Vele clubleden woonden de viering bij. 

Een fotorapportage vindt u in onze Foto-album


LEDENFEEST

Had plaats op zondag 28 april in het Stiemerheidehotel, Wiemesmeerstraat 105 te 3600 Genk.

In de krant Het Belang van Limburg verscheen een artikel over dit gebeuren.

Het artikel kunt u HIER lezen.